[layerslider id="2"]

Accommodatie

B&B Dorpstraat44 is ruim en comfortabel, op de begane grond en toegankelijk voor als u beperkt mobiel bent. B&B Dorpstraat44 heeft een woon/leef ruimte, keuken, aparte slaapkamer en toegang tot een eigen terras. Uiteraard bieden we internet via gratis Wifi en desgewenst tv.

bnb_vogel_los

De leefruimte

B&B Dorpstraat44 is ruim en comfortabel, er is een woongedeelte met bank en makkelijke stoelen, ruim 50 vierkante meter, grote eettafel en volledig ingerichte keuken voorzien van alle apparatuur. U kunt zelf koffie en thee zetten welke gratis ter beschikking staat. Kortom voor een langer verblijf kunt u perfect terecht bij ons.

bnb_vogel_los

Het ontbijt

Het ontbijt met verse jus, streekproducten, knapperige broodjes serveren wij op het gewenste tijdstip. Mocht u dieet wensen hebben laat het ons tijdig weten dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Koffie en thee kunt u onbeperkt gebruiken. Er is een gevulde koelkast met drankjes die tegen bescheiden vergoeding gebruikt kunnen worden.
Verder heeft de keuken alle faciliteiten om te koken zodat u na een fiets of wandeltocht niet meer perse de deur uit hoeft!

Slaapkamer

De aparte slaapkamer ligt aan de achterzijde van het verblijf wat garant staat voor een heerlijke nachtrust, hoogstens verstoord door de kippen.

bnb_vogel_los

Sauna

Als extra luxe kunt u gebruik maken van de infra rood sauna welke u vanuit de slaapkamer kunt betreden en daarna gelijk lekker douchen.
Heerlijk ontspannen na een lange wandel of fietstocht door onze mooie omgeving!

Naamloos-1
sauna

Badkamer

Vanuit de slaapkamer kunt u de luxe badkamer betreden. Uiteraard met gebruik van handdoeken, shampoo en douche schuim.

bnb_vogel_los

Apart toilet

Verder is er een apart toilet, wel zo prettig als u met vieren bij ons verblijft.